Piparia miehekkäästi

Olipa yllättävän herkullinen yhdistelmä, pikkuisen ylipaistuneet piparit ja savuviski! Lasissa on siis Kilchoman 100% Islay Second Edition -viskiä, joka on todellinen savupommi. 2005 vuonna perustettu nuori tislaamo on ammentanut tämän tisleen vivahteet Islay-saarten legendaaristen viskien makumaailman pitkistä perinteistä ja sen verran monipuolisesta juomasta on kysymys, että tässä on kyllä pitkäksi aikaa maisteltavaa. Itselle ehkä jopa vähän liiankin monipuolisen makuinen viski toimi kuitenkin täydellisesti pipareiden kyytipoikana. Nyt ymmärrän tämän viskin (hinnan) suuruuden, mutta miksi pullon kyljessä ei lukenut – nautitaan pipareiden kanssa!

Total
0
Shares
10 comments
  1. Onhan niitä viskitäytteisiä konvehteja ja niissä se yhdistelmä ainakin toimii ihan hyvin. Tuosta en osaa sanoa kun en itse viskiä käytä muuta kuin noissa em. konvehdeissa :)) Paistoitko muuten nuo piparit tahallaan “yli” viskiä varten vai menikö vahingossa . :))

  2. Viskistä en tiijä muuta, kun että on pahan makuista! Tai sitten olen maistanut väärää merkkiä. Meille aina ilmestyi erään sukulaisen mukana pullo Jack Daniel’siä, Johnny Walkeria tai Ballantine’siä. Ja sitten miehet napostelivat pikkasen, juu :).

  3. Joskus jopa pidin viskistä ,Irish Coffeen muodossa.Nykyään nautin miedompia kun haluan.Piparit voi hyvinkin sopia tuohon.Sinulla siis noin vanhoja viskejä, hieno kokoelma.Ja kaunis kuva.

  4. Tuo ensimmäinen on oikeastaan ihan eri juoma, kun se on amerikkalaista bourbon viskiä. Kahdelta viimeiseltä valmistajalta löytyy ihan kelpo sekoiteviskejä, kunhan ei erehdy ostamaan niitä halvimpia versioita. Eihän nekään tietenkään vedä vertoja skottilaisille single malteille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You May Also Like