Kaisermühlenin aseman ympäristöä

Kuten olette blogista aikaisemminkin lukeneet, olen ollut onnekas ja päässyt työni puolesta käymään jo useasti Wienissä. Tämä siksi että radiologian Euroopan kongressi ECR järjestetään joka kevät samaan aikaan kyseisessä kaupungissa. Tapahtumassa lääketieteellinen fysiikka on näyttävässä roolissa ja kaikki alan merkittävimmät laitevalmistajat esittelevät omia laitteitaan.

Viime viikolla vierailin kaupungissa nyt jo neljättä kertaa putkeen, paikat alkavat käymään tutuksi, suunnistaminen metrolla ja jalan on helppoa. Wienissä eletään tähän aikaan vuodesta hetkiä jolloin talvi taittuu kevääksi ja tästä johtuen sää voi olla mitä vain. Esimerkiksi viime vuonna oli pakkasta ja lunta, mutta tänä keväänä oli parhaimmillaan jopa yhdeksäntoista astetta lämmintä.

Luvassa on siis jälleen muutamia postauksia reissun ajalta. Tässä ensimmäisessä julkaisussa muutama kuva Kaisermühlenin metroaseman ympäristöstä. Kyseinen metroasema sijaitsee ihan Vienna International Centerin vieressä, eli lähellä paikkaa jossa kokousta pidetään. Putkena kuvissa toimi uusi suosikkini, edellisessä postauksessa esittelemäni maisemaputki Laowa 12mm f/2.8 Zero-D.

Total
0
Shares
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You May Also Like