Villit sävelet

Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan Showband viihdytti kansaa tänään Hollolan pääkirjaston edessä. Orkesteri veti koko keikan sata lasissa ja paikalle saapunut runsas kuulijajoukko sai nauttia huolella sovitetuista ja tanakasti vedetyistä vanhemmista ja tulevista rock-, pop- ja soul-klassikoista koko rahan edestä. Itse asiassa keikka oli ilmaiskonsertti MILjazzin tyyliin, joten yleisö taisi jäädä voitolle keikasta ison summan edestä musiikillista nautintoa.

Koska kyseessä oli ilmaiskonsertti, niin koin tilaisuuteni tulleen testata tositoimessa yhdistelmää Sony a6300, Sigma MC-11, Sigma 120-300mm f2.8 DG OS HSM Sport. Ensikokeilun perusteella olin hieman skeptinen yhdistelmän toimivuudesta, epäilin että automaattitarkennuksen nopeus ei yksinkertaiseti riitä liikkuvan kohteen kanssa. Yhdistelmä toimi kuitenkin huomattavasti pelkoja paremmin, itse asiassa sitä oli miellyttävä käyttää. Tällä systeemillä voisin hyvin lähteä jatkossakin kuvaamaan bändikeikkoja, jos etukäteen on jo tiedossa, että joutuu kuvaamaan kaukaa ja turvautumaan pitkään putkeen. Tarkennus ei ole tietenkään lähellekään yhtä nopea kuin Canon EOS 6D -rungon kanssa, mutta vähintäänkin riittävä. Kasvojen tunnistus toimi hienosti ja putki seurasi lukittua kohdetta tarkasti. Automaattitarkennuksen nopeus ja tarkkuus ovat selvästikin riittävät bändikuvaukseen.

DSC01031

DSC01076

DSC01085

DSC01139

DSC01155

DSC01280

DSC01321

DSC01336

DSC01355

DSC01389

DSC01399

DSC01403

Total
0
Shares
4 comments
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

You May Also Like