Juhlavuosi 2016 – Tammikuu

Tämä vuosi 2016 on Lepolandian majakan juhlavuosi, blogi nimittäin täyttää kesällä jo kymmenen vuotta. Huh huh, en olisi ikinä uskonut, että tästä tulee näin pitkä projekti. Itse asiassa olen pitänyt blogia jo kohta neljänneksen omasta elämästäni. Välillä on ollut aktiivisia kausia ja välillä vähän hiljaisempaa, mutta yhtään kuukausia kestävää breikkiä ei ole tullut. Alkuun perustin blogin satunnaisia kännykkäkuvia varten, mutta sitten innostuin enempi ja enempi valokuvauksesta ja hankin järkkärin 2008. Siitä se harrastus sitten tosissaan lähti. Nyt juhlavuoden kunniaksi ajattelin aloittaa sarjan, jossa palaan joka kuukausi ajassa taaksepäin menneisiin vuosiin ja nostaa kyseisen kuukauden kuvallisiakohokohtia ylös.

Ensimmäiset Juhlavuosipostauksen kohokohdat on kuvattu Iso-Syötteellä tammikuussa viisi vuotta sitten. Olimme silloin häämatkalla ja ajoitus oli täydellinen, sillä sen kunniaksi pääsimme ihailemaan huikeaa näytelmää auringonpimennyksen muodossa. Alla muutama kuvanosto ja lisää kuvia osittaisesta auringonpimennyksestä löydät täältä. Auringonpimennyksen lisäksi meitä hellittiin sykähdyttävillä tykkylumen peittämillä ja pakkasen kuuraamilla maisemilla. Niistä puolestaan löydät kuvia täältä.

4.bp.blogspot.com__nW5SnnKR3VM_TSTGYHNY9TI_AAAAAAAACjw_7nH7Hbl8Dhs_s1600_10.58

2.bp.blogspot.com__nW5SnnKR3VM_TSTGvw3ORFI_AAAAAAAACkI_fcQ2-Ydy2U0_s1600_11.32

1.bp.blogspot.com__nW5SnnKR3VM_TSTGr9DAiXI_AAAAAAAACkA_9fBz7x_6r3c_s1600_11.29

 

Total
0
Shares
8 comments
  1. Hienoja kuvia kaikki tyynni.
    Onnittelut 10-vuotiaalle blogille (pitkä taival sinulla blogimaailmassa) ja 5-vuotiaale avioliitolle. On sööttiä olla vasta 5 vuotta naimisissa, se on vielä sitä kulta-aikaa (ja luultavasti teillä sama ihana aika jatkuu..)

  2. Onnea kymmenvuotiaalle blogille! Huikeita kuvia auringonpimennyksestä, aika hieno häämatka teillä! Minäkin kuvailin viisi vuotta sitten täällä kotiseudun järven rannalla samaa. Mieleenpainuva hetki se oli.

    1. Kiitos Minttuli. Blogisi perusteella teilläkin näytti olleen silloin yhtä komea auringonpimennyssää. Oltiin onnekkaita, melkein koko muu Suomi oli muistaakseni silloin pilvien alla pimennossa.

  3. Onnittelut tasavuosista blogissa! Valokuvaus on antoisa harrastus. Paljon ehtii jo asioita tapahtua kymmenessä vuodessa. Monet muistot varmasti löytyvät myös valokuvin. Ei muuta kun seuraavaa kymmentä vuotta tavoitelemaan!

    1. Kiitos Tillariina. Juuri noin, kuvista huomaa ajan kulumisen. Paljon on muistoja, vaikea valita noita kohokohtia. Olishan tuo huikeaa saada ainakin 20 vuotta blogia kasaan. Otetaanpa tavoitteeksi!

  4. Onneksi olkoon, hieno etappi! Aika todella rientää =). Hyvä idea tuo muistojen herättely näin juhlavuonna. Itsekin pitäisi enemmän palata vanhojen kuvien pariin. Tukka taakse ja kohti seuraavaa vuosikymmentä =D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

You May Also Like