Kuopion eläinpuistossa

Kuopion eläinpuisto sijaitsee idyllisessä maalaismaisemassa

Eilen kävimme viettämässä helteistä iltapäivää Kuopion eläinpuistossa. Se on sellainen pieni ja mukava kotieläinpuisto, jossa on näytillä mm. ankkoja, aasi ja alpakoita. Vaikka siellä ei ole villieläimiä, niin kaupunkilaislapsille siellä on paljon nähtävää. Meidän tyttö ei kuitenkaan vielä oikein osannut innostua eläimistä, mutta olimme huomaavinamme, että “kukkokiekuun” hän tunnisti satukirjastaan. Unikin lopulta yllätti kesken kierroksen, ilmeisen raskas hellepäivä.
Ankkalampi ei kuitenkaan ollut ihan niitä puiston kauneimpia paikkoja

Aasi oli saanut kaverikseen ponin 

Alpakka jaksoi hymyillä
Total
0
Shares
11 comments
  1. Alpakka onkin aika sosiaalinen ja tosiaan hymyilee! Mukava paikka ja sitten hieman isompana tyttönä teidän neiti osaa nauttia siellä käynnistä:)

  2. Kiitos Sirpa, tuolla ankattarella oli kuitenkin ympäristöstä huolimatta ihan hyvät oltavat, se oli nimittäin altaan ainut naaras, seuranaan seitsemän urosta.

  3. Vois ehkä vähän siistiä sitä ankkalampea. Meidän lapsille aikoinaan nuo kotieläinpuistot olivat tosi superia, ellei hyperiä! Siellä kun eläimiä usein voi jopa koskettaa. Ensi kesää sitten odotellessa! 🙂

  4. Kiitos Tillariina, tuollakin pääsi koskettamaan, tosin strutsia en olisi edes uskaltanut koskea. …ja jollain alkuperäisrodun naudallakin oli mahtavat/pelottavat sarvet. Tosin joku tyttö kuului sanovan isälleen, että se on ihan kiltti ja että uskaltaa sitä koskea.

  5. Eläinpuistot on oikeesti ihania, eikä tosiaan aina tarvita eksoottisia eläimiä. Itse ainakin innostu valtavasti ihan mistä vaan eläimestä, saati sitten lapset =)

  6. Tuo ankka näyttää niin puhtoiselta tuolla sanoisinko melko karussa ympäristössä!Onkohan tuo alpakka päässyt villoistaan vai onko sillä tuollainen lyhyt karva kaulalla, pitääkin googlettaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

You May Also Like