Lahti Historic Rally 2019

Eilen Lahden satamaan ajaessa meidät ohitti ralliauto ja samassa muistin, että Lahti Historic Rally 2019 olisi ollut tänä viikonloppuna. Miten olinkaan voinut unohtaa tämän näyttäväksi koetun tapahtuman taas tänä vuonna! Lipsaus pääsi tapahtumaan jo toista vuotta peräjälkeen (kts. kuvat 2017). Kilpailun maali oli kuitenkin nimen omaan satamassa, joten parkissa olevia autoja päästäisiin ainakin ihailemaan. Alkuun tosin harmitti että järkkäri jäi kotiin. Noh, onneksi iPhonessa on kohtuullinen kamera, jolla saa ihan hyviä blogikuvia paikallaan olevista autoista. Pikataipaleiden varressa puhelimen kameran nopeus ei olisi riittänyt, ei edes näiden historiallisten kruisailijoiden vauhdissa.

 

Total
0
Shares
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You May Also Like