Pelikaanien ruuti oli märkää

Onneksi Lahden Pelicans pääsi jatkoon pudotuspelien ensimmäiseltä kierrokselta, joita säälipleijareiksikin leikkisästi kutsutaan, niin minun kiekkokuvauskausi sai jatkua. Kuvasin siis tänään ensimmäistä kertaa pudotuspelijä tälle kevättä, kun runkosarjan voittanut HIFK oli tullut hakemaan toista voittoa Lahdesta. Pääsin kuitenkin hallille vähän turhan myöhään ja koska valokuvaajia oli monin verroin normi runkosarjapeliin verratuna, parhaat paikat oli jo viety. Jouduin kuvaamaan b-pisteiden kohdalta, jolloin osa kentästä jäi “muikkuverkkojen” taakse pimentoon. Paikalla oli mm. kaksi muutakin Jatkoajan kuvaajaa, joista toinen (Juuso Pellava) kuvasi myös Jatkoajan kuvapankkiin, mutta toinen tällä kertaa vierasjoukkue HIFK:lle. Juuso käsitteli kuvansa saman tien ja lähetti ne erätauoilla suoraan läppäriltä kuvapankkiin. Näin hänen kuvansa ehti mukaan otteluraporttiin. Minä kiirehdin ottelun jälkeen kotiin, jotta ehdin tehdä omista kuvistani kuvakoosteen sivustolle.

Ottelussa oli kuvaamassa myös urheilukuvaajaidolini Vesa Koivunen (kotisivu, blogi), jota moikkasin ennen peliä. Lahden hallissa ei ole kovin montaa hyvää kuvauspaikkaa, joten sieltä samalta katsomon oviaukolta se Vesakin kuvasi, jossa yleensä itsekin räpsin. Hän oli tietenkin ammattilaisena älynnyt tulla ajoissa paikalle, joten sai valita parhaan kulman parhaalta aukolta. Tässä pari vauhdikasta kuvaa illan pelistä, katso loput Jatkoajan kuvakoosteesta. Ai niin, miten ottelussa kävi? Hifk nappasi toisen voiton numeroin 0-3.

IMG_9088

IMG_8938

IMG_8919
IMG_8895

IMG_8797Pekko oli ainoa pelikaani, jonka ruuti oli kuivaa.

2 comments
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You May Also Like