Resu-Pekka ja sen kaverit

Kuopion eläinpuistosta on täällä blogissa ennenkin kirjoitettu (1,2,3). Itse asiassa puistossa vierailustakin on pikkuhiljaa tullut oikein perinne, sillä tämä oli jo kolmas perättäinen vuosi, kun kävimme tutustumassa kotieläinten arkeen. Tämä kerta oli kuitenkin vasta ensimmäinen, jolloin tytärtä oikeasti alkoivat eläimet kiinnostamaan. Mukava reissu jälleen kerran vaikka eläimet eivät ihan parhaassa karvassa olleetkaan, kuten ei myöskään tämä postauksen kansikuvassa resuisessa villapaidassa esiintyvä Resu-Pekka. Vaikka näistä kuvien nettiversioista ei sitä kunnolla näekkään, niin on pakko sanoa, että tämä kuvissa käytetty objektiivi, 120-300 mm, oli aivan erinomainen ostos, putki antaa aivan uskomattoman tarkkoja kuvia.

IMG_2462

IMG_2467 IMG_2496 IMG_2499 IMG_2516 IMG_2520 IMG_2524 IMG_2526 IMG_2530 IMG_2532

 

Total
0
Shares
8 comments
  1. No, on hienot kuvat!
    Resupekka kaipaisi pesua ja tuo sarvipää parturia, on otsatukka venähtänyt hieman :))

    Saman huomion teimme pojantyttärestä 3v, nyt maltetaan tarkkailla jo pidempään eikä vain kohelleta paikasta toiseen 🙂

  2. Kivat kuvat elukoista. Pienokaisen kanssa on kiva olla eläimiä katsomassa, jolloin suuren osan omasta katsomisesta menee sen pienen ihmisen katsomiseen ja nauttimaan hänen riemusta, eikö vain.

  3. Onpa kiva elukkapostaus! Eikä pieni resuisuus nyt haittaa. Meidän tässä lähellä on yksi hevostalli, joka pitää myös jotain kotieläinpihaa, 5 €/hlö. Pelkkä ympäristö on niin saastaisen näköinen, että minulle pitäisi tuoda talon puolesta pitkävartiset kumisaappaat ja maksaa se vitonen, että suostuisin sinne menemään. Kauppaa palveluksiaan päiväkotilapsille…eikä!

  4. Kiitos orvokki. Niinpä, nyt saa kaksi “kärpästä” yhdellä iskulla, kun saa seurata lapsen riemua ja eläinten elämää. 🙂

  5. Kiitos Tillariina. Totta, monet näistä “pieneläintarhoista” on melko huonossa jamassa, pienellä yleisilmeen piristyksellä ja kasvojen kohotuksella saisi varmasti vierailijamäärän kasvuun.

  6. Jep, oikeassa olet, piirtää tosi tarkasti ja taustatkin saa pehmennettyä kauniisti. Auringonkajoa noissa ei taida näkyä, oliko sää perinteisen sateinen?

  7. Kiitos JPK. Ei satanut vaan oli keskimääräistä parempi sää. Aurinko kyllä piilotteli, mutta oli pilvipoutaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You May Also Like