Etana-armeija iskee jälleen

Eilen aamulla bongasin “kesän” ensimmäisen etanan jalkakäytävällä ja jäi harmittamaan kun en napannut siitä kuvaa. Onneksi siis sain tänä aamuna, melkein samassa paikassa, otettua vahingon takaisin. Vaikka nämä eivät ole mitään pikakiitäjiä, niin tuskin oli samasta yksilöstä tai ainakaan samasta tien ylityksestä enää kysymys. Joka tapauksessa näyttää siltä, että tulevasta kesästä tulee vähintään yhtä “hyvä” etanakesä kuin viime kesästä.

IMG_4652

Total
0
Shares
10 comments
  1. Eilen aamulla ruhon seassa näin minäkin ensimmäisen etanan (: Olutsyöttejä on alettava virittelemään =D
    Hienon kuvan sait tästä iljetyksestä.

  2. Kyllä kai sitä itse kukin hitaasti kulkisi jos kotiaan täytyisi perässä – tai ehkä paremminki selässä – raahata. 😀 Isokokoiselta näyttää tämä yksilö. Ilmeiseti ennustaa parhaillaan säätä kun on tuntosarvet noin kovasti pystyssä. =D

  3. Tosi hieno kuva! Meillä täällä Lahdessa noita on näkynyt jo jonkin aikaa…jotenkin tuntuu että tänä vuonna taas erityisen paljon. Olisiko leuto talvi syynä..

  4. Haha, toden totta, mutta olisiko tämä nyt kuitenkin verrattavissa asuntoautoon. Niillä saa yleensä ajella ainakin kahdeksaa kymppiä, uusilla malleilla jopa satasta. 🙂

  5. Täytyy olla tarkkana noiden nimitysten kanssa kun on teitä ötökkämakroilijoita blogin lukijoina. 😉 Minulle molemmat lajit ovat “etanoita”, toisella on koti mukana ja toiselta se on tippunut kyydistä. Pari koditontakin näkyi aamulla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

You May Also Like