Ruma

“What a mess!”

Kun tämä ajastettu postaus tulee online olen parhaillaan vetämässä Kuopion kameraseuran kuvailtaa. Tämän kuukauden aiheena oli “Ruma”, joten tässä kolme näkemystäni aiheesta. Joka kuukauden osakilpailuun voi kukin seuran jäsen osallistua kolmella kuvalla, joista yksi saa olla vanha. Ensimmäinen kuva onkin kaivettu arkistosta “Mitä meistä jää” -sarjastani, mutta olen käsitellyt sen värimaailmaa hieman uusiksi.

b2ap3_thumbnail_IMG_0410-Edit-Edit-2.jpg

“Aaa”

Toinen kuva on tuore ja sen on otettu vanhasta pikkusiskoni nukesta nimeltä Erkki, joka on syönyt vähän liikaa tuttipulloa. Tässä kuvasta tietenkin voidaan sanoa, että rumuus on katsojan silmässä. Tavallaan tämä on mielestäni myös tavallaan kaunis ja säälittävä kuva.

b2ap3_thumbnail_IMG_3640_2.jpg

“Empty Space”

Kolmas kuva, Mottr Galileo-panoraamapään avulla kännykällä kuvattu 360 asteen panoraama, on otettu viime viikolla täältä Puijonlaakson mäeltä, josta muutama viikko sitten kaadettiin ja raiskattiin harmittavan iso pläntti kaunista metsää tulevien kerrostalojen tieltä. Täydellinen 360 asteen kuva löytyy täältä Sphere-profiilistani, kannattaa käydä katsomassa.

Lisää rumia kuvia löydät täältä.

Total
0
Shares
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

You May Also Like