Tervetuloa uuteen Lepolandian majakkaan!

Lepolandian majakan uusi suora osoite on https://www.pasilepola.com

Tervetuloa täysin uudistuneeseen Lepolandian Majakkaan! Tässä siis syy siihen miksi olen pitänyt hiljaiseloa blogissani, olen valmistellut sivuston siirtoa pois Googlen Blogger-alustalta omalle virtuaalipalvelimelleni http://www.pasilepola.com. Päädyin tähän ratkaisuun, koska halusin siirtää blogini lähemmäs itseäni ja omaa persoonaani. Nyt kaikki, omat tietoni, valokuvagalleriani ja blogini sekä linkit muihin sosiaalisen median sivustoihin löytyvät yhden ja saman sivuston sekä valikon alta. Keskittäminen tarjoaa tiettyjä synergiaetuja niin itselleni kuin myös teille seuraajilleni. Toinen syy muuttoon on kyllästyminen Googlen saamattomuuteen, bloggeriin ei ole tullut mitään uutta enää moneen vuoteen. Googlella ei ole enää mielenkiintoa kehittää palvelua ja pahoin pelkään, että pian tulee ilmoitus koko Bloggerin lopettamisesta.

Blogin seuraaminen on jatkossakin yhtä helppoa kuin ennenkin – osoite vaan muuttuu. Uusi blogin nettisivun osoite on jatkossa http://www.lepolandianmajakka.fi. No, pääset tänne kyllä toki vanhankin blogger-osoiteen avulla, mutta toivon että päivitätte linkkinne ajantasalle. Teille, jotka olette seuranneet blogipäivityksiä RSS-syötteen, Facebookin tai Google+:n kautta, tämä ei aiheuta mitään muutoksia. Olen tehnyt tarvittavat muutokset palvelimien asetukseen. Luulen että he, jotka ovat seuranneet blogia RSS-syötteen kautta, eivät edes huomaa mitään, jos tämä sähköposti sattuu jäämään väliin lukematta. Bloglovinin seurannasta en ole ihan varma, että siirtyykö uusi syöte sinne automaattisesti, mutta jos näin ei käy, ilmoittelen teille vanhan sivuston kautta tarvittavista toimenpiteistä. Ainoa seurantatapa, joka jää tämän muutoksen myötä historiaan on Blogger-seuranta. Toivonkin, että te jotka olette seuranneet blogia bloggerin kautta löydätte jonkun toisen tavan seurata päivityksiäni. Yksi uusi tapa seurata päivityksiä on sähköpostiseuranta, se onnistuu klikkaamalla Lepolandian Majakka -bannerin alapuolelta “Seuraa blogia” -linkkiä.

Postauksien kommentointi onnistuu tällä hetkellä facebook-tunnuksin tai anonyyminä nimimerkillä syöttämällä nimimerkin ja sähköpostiosoitteen (ei näytetä muille, se on vain varmitus ettet ole robotti) niille varattuihin kenttiin. Pyrin tulevan kevään aikana tuomaan myös muita kommentointimahdollisuuksia mukaan ja kehittämään vuorovaikutuksellisuutta muutenkin jatkossa entistä monipuolisemmaksi ja interaktiivisemmaksi.

Ensi vuoden tavoiteena on jälleen kunnostautua päivitystahdin kanssa, mutta ihan samaan tahtiin en tähtää kuin parhaimpina aikoina. Määrän sijaan pyrin kehittämään itseäni valokuvaajana ja nostamaan kuvieni laatua tasaisesti. Blogin aihepiiri säilyy varmasti tulevaisuudessakin melkoisena tilkkutäkkinä, joten lähes kaikille on varmasti luvassa jotain mielenkiintoista. Mitä se sitten on, sen näyttää tuleva vuosi 2015!

Lopuksi toivotan teille kaikille rakkaat lukijani erittäin antoisaa, valokuvauksellista ja menestyksekästä vuotta 2015! Toivottavasti pysytte jatkossakin mukana!

IMG_0583

6 comments
  1. Onnea uudelle blogialustalle. Olen itse joskus miettynyt samaa, joten pitääkin haastatella sinua vielä aiheesta myöhemmin. Todella upea kuva postauksessa! Oikein ihanaa ja kuvauksellista uutta vuotta sinulle ja perheellesi =). Tästä se lähtee vuosi rullaamaan.

  2. Kiitos paljon ja hyvää Uutta Vuotta 2015 myös sinulle Tillariina K. Hienoa, että sinäkin löysit tänne uuteen osoitteeseen, olethan sentään epävirallisten tilastojen mukaan Lepolandian majakan pitkäikäisin seuraaja. 🙂

  3. Kiitos Katinka ja tervetuloa mukaan uudelle alustalle. Helpompiakin tapoja toteuttaa muutto on kuin tämä minun ratkaisu (tehdä oma alusta), voin toki yrittää vinkata niistä mikäli blogisi muutto tulee ajankohtaiseksi. 😀

  4. Onnea uudistuneelle blogille! Hyvää Uutta Vuotta 2015! Hyvin sopiva kuva, somen koukerot kurottuu toisiinsa samalla tavalla 🙂
    BLoglovinin kautta blogiasi seuraan enkä huomannut mitään eroa.

  5. Kiitos Millin kehuista ja bloglovin-tiedoista. Huomasin itsekin, että päivitykset päivittyvät bloglovinin listaan ihan oikein, kun se seuraa oikeaa sivustosyötettä, mutta siellä näkyy edelleen vanha sivuston osoite, täytyy yrittää päivittää sitäkin jotenkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You May Also Like