Pasi Lepola Photography

Hei,

Olen monipuolinen valokuvaaja Päijät-Hämeestä. Kuvaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta olen erikoistunut erityisesti henkilö ja tapahtumakuvaukseen. Esimerkkikuvia löydät esimerkiksi täältä 500px:n kuvagalleriasta. Tämän sivun alalaidasta löydät minun tämän hetken hinnastoni, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta.

Pasi Lepola, Hollola
valokuvaaja@pasilepola.com
045 633 3776

KUVAGALLERIA


HINNASTO

  • Dokumentaarinen koko päivän hääkuvaus: 12 h kuvaus 899 €(lisäkuvaustunnit + 100 €/h).

Sisältää vähintään 200 yksitellen käsiteltyä dokumentaarista kuvaa juhlapäivältä ”kymppikuva”-resoluutiolla digitaalisesti toimitettuna.

Hinta sisältää myös viisi viimeisteltyä hääpotrettikuvaa, jotka viimeistelen täydelle resoluutiolle, eli niistä voitte tilata halutessanne isojakin tauluja. Potrettejavarten tulee varata vähintään 1h kuvausaikaa, joko ennen tai jälkeen vihkimisen.

Hääkuvista saatte teettää niin paljon kopioita kuin haluatte. Myös nettijulkaisu on sallittu, kunhan kuvan yhteydessä näkyy tieto: (kuva: Pasi Lepola Photography http://www.pasilepolaphotography.com).

Hinta sisältää kuvaajan matkat Päijät-Hämeessä hääpäivänä. Päivän ohjelma ja aikataulu käydään huolellisesti ja hyvissä ajoin hääparin kanssa läpi ennen juhlapäivää.

Varausmaksu 200 € varauksen yhteydessä.

  • Vihkitilaisuus kirkossa 199 € (sisältää kuvaajan matkakulut Päijät-Hämeessä kyseisenä päivänä)
  • Kastejuhla 199 € (sisältää kuvaajan matkakulut Päijät-Hämeessä kyseisenä päivänä)
  • Hautajaiset 199 € (sisältää kuvaajan matkakulut Päijät-Hämeessä kyseisenä päivänä)
  • Muut juhlat ja tilaisuudet, kysy tarjous!