Joulun rääppiäiset

Pukinpuuroa Jouluaattoaamuna 
Jasu katsoi tarkkaavaisena joulupukin kuumalinjaa 
Väsynyt tonttu 

 Jouluaterialla

Tuikkuja pihalla…

…ja sisällä.
Tässäpä teille vähän rääppiäisiä Joulun kuvasaldostani. Eihän nämä mitään taideteoksia ole, mutta otettu herkällä mielellä tai ainakin herkillä kameran asetuksilla (ISO1600).
Total
0
Shares
14 comments
  1. Kaunista tunnelmaa joulunne tulvillaan. Nämä kuvat ovat tärkeitä, pikkuneidin ensimmäinen joulu.Eikä muutenkaan kannata pihistellä kuvaamisessa, “filmi” ei maksa mitään 😉

  2. Jep, kamera käy jatkuvasti sillä kohta voi olla edessä pieni kuvaustauko, nykyinen kalusto on myynnissä ja uutta odotetaan maahan saapuvaksi. Kiitos sinullekin Tiitsa mukavasta kommentista.

  3. Kodikkaita joulukuvia!Ensi Jouluna teillä on jo varmastikin melkoinen poseeraajaneiti! Eikö lapsi muutukkin joka päivä pikkaisen 🙂 Tämän ajan etuna on se kun kuvat menevät niin pieneen tilaan, jonne ne ovat tallennettu turvallisesti ,eikös niin ?Jasu on kyllä kovasti ihmeissään!

  4. Herkkiä ja ihania kuvia. Sentään maltoit muutakin kuvata kuin pikkuneitiä ;)) Tämän mummun jouluaaton kuvat koostui melkein yksinomaan pienestä tonttutytöstä 😉

  5. Tännehän on tupsahtanut monta mukavaa kommenttia, Pierre Boyer, Vikki Sirpa, Pessi ja Reija, kiitos kaikille / Thank you! 🙂 Olet oikeassa Vikki, monta kertaa vauvakuvia katsoessa tulee miettineeksi, että tässä kuvassahan vauva näyttää ihan eriltä kuin eilen. :)Sirpa, kamera oli pääasiasssa suunnattu pikkuneitiin, mutta muutama sivuosuma tuli. :)Pessi, ei ihan! Huomasin just, että jälkkärikakkukuva puuttuu!Reija, asennetta löytyy prinsessasta tarvittaessa kuten myös luonnetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You May Also Like