Aivotutkijan suosikkieläin

Tiistaina arvuuttelin, että mikä mahtaa olla suosikkini Kuopion eläinpuiston eläimistä. Hyviä arvauksia tuli, mutta kukaan ei tiennyt, että oikea vastaus on tietenkin kalkkuna! Kun klikkaat kuvaa suuremmaksi, niin ymmärrät (ehkä) miksi. Myönnän, että tämä kuva oli mielessäni, kun söin tänään lounasta – kalkkunaa ja vihanneksia kookoskastikkeessa sekä ruis-riisiä.
Total
0
Shares
18 comments
  1. Aivotutkija ehkä katsoo vallan muuta, mutta minä jäi ihailemaan kaulan sulkapeitettä. Kalkkunalla on hyvin epäilevä katse, mahtaako aavistaa ajatuksesi 😉

  2. Aikas poimuinen on juu. 🙂 Valehtelisin jos väittäisin, että tämä lintu on kaunis. Persoonallinen olemus sillä kyllä on! Jos olisit laittanut ainoastaan kysymyksen ilman kuvaa, niin olisin ehkä osannut arvata… 😉

  3. No, tietysti kalkkuna, kyllähän tuossa päässä tutkimista riittäisi!Enemmänkin tässä huolestuin siitä että tuo näkymäkö se sitten on tulevaisuudessa:)

  4. Kyllähän se ruokahalua väliin jarruttaa, jos aivoitus nostaa esiin elävän eläimen, olen myös huomannut.Lerpattavalla poimutuksilla liene jokin toimiva merkitys kalkkunalle, mikähän lie?Kalkkunaleikkelettä tulee syötyä usein.

  5. katsoin ensin pikkukuvasta, että olet kuvannut jonkun lastenhyllyn pehmolelun:) Olikin melkoinen hämmästys kun klikkasin sivulllesi.:)

  6. Heh, ei meidän tytön hyllystä ainakaan (vielä) löydy kalkkunapehmolelua. Odota vaan kunhan postaan blogauksen otsikolla aivotutkijan lapsen pehmolelu. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

You May Also Like