Satunnaisia kiekkokuvia

Olen tänäkin syksynä kuvannut muutamaan otteeseen Jatkoaika.com:lle. Homma tuntuu edelleen erittäin mukavalta ja tarjoaa hyvää vastapainoa arjen aherrukselle. Tässä postauksessa muutamia satunnaisia otoksia kyseisistä sessioista.

Pelicans – Lukko  6-1 (15.9.2018)

Pelicans jyräsi Lukon kotiavauksessa numeroin 6-1. Keskityin ottelussa lähinnä yksittäisten pelaajien kuvaamiseen eli pönäreihin, koska kauden ajalle tarvitaan kuvituskuvia haastatteja varten, mutta alla muutama pelitilanne otos. Lisää kuvia löytyy ottelun Jatkoajan kuvakoosteesta.

#36 Severi Lahtinen – Metrin päästä täysiä maalin kattoon!
#44 Mikko Kousa tekee pannukakkuja
Silmät kiinni ja sinne päin vai miten se oli? Tuomarikaan ei nähnyt tämän laukauksen käyneen maalissa.
#18 Henrik Nilsson kieli keskellä suuta.
Katse kiekkoon (#30 Lassi Lehtinen, #28 Janne Niskala)

Haastattelukeikka

Syyskuun loppupuolella käytiin Miska Miettisen kanssa kyselemässä kuulumisia kesällä Pelicans A:an siirtyneeltä Tomi Purmolalta teemalla miltä tuntuu muuttaa nuorena pois kotoa ja lähteä jääkiekon perään toiselle paikkakunnalle. Tai siis Miska vastasi kyselemisestä ja minä kuvasin. Käy lukemassa mitä Tomi tuumaili täältä. Erittäin mielenkiintoinen vähän toisenlainen kuvauskeikka, näitä lisää!

Yritettiin löytää “poikamiesboxista” autenttisia kuvakulmia.
Lopuksi napattiin muutama kuva myös ulkona “paremmassa valossa”.

Pelicans – Ilves 4-5 (6.10.2018)

Pelicans kärsi eilen katkeran 4-5 jatkoaikatappion Tampereen Ilvekselle. Ottelu tarjosi paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita, alla muutama poiminta ja lisää kuvia löydät Jatkoajan kuvakoosteesta. Minulla on tapana ladata ottelun erätauoilla Jatkoajan kuvapankkiin (ja omaan pilveen muulle medialle) tyrkylle erän parhaimmat otokset. Nyt olin liikenteessä ensimmäistä kertaa yhdistelmällä Microsoft Survace Book 2 + Apple iPhone XS, joista ensimmäisellä käsittelen kuvat ja toinen huolehtiin netin jakamisesta ensimmäiselle. Vaikka iPhonessa on erinomainen akku edelliseen puhelimeeni verrattuna (Huawei Mate 10 Pro), niin verkon jakaminen söi virtaa todella nopeasti. En ollut edellisenä yönä ladannut akkua täyteen ja se kostaantui ottelun jatkoajalla kun kännykän akku tyhjeni. Viimeisen erän kuvat sain pilveen vasta kotiin ehdittyäni. Seuraavalla kerralla verkon jakaminen on suljettava erien ajaksi.

Alempaa (juuri ja juuri pleksin yli kuvaamalla) saa ylempiin kuvakulmiin verrattuna paremmin näkyviin luistimista lähtevän “jääsuihkun” (vrt sisääntuloaukot)
Ota koppi! (#45 Juho Olkinuora)
Maalinedustalle ei ole kuin makuupaikkoja! (#81 Taavi Vartiainen, #88 Juhani Tamminen, #31 Riku Helenius)
Tiukkaa vääntöä
#15 Jesse Mankinen karkaa alivoimalla läpiajoon ja maalintekoon.
Ilves tasoittaa ottelun 4-4

 

Total
0
Shares
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You May Also Like