ECR2018

Wienissä aina helmi-maaliskuun vaihteessa järjestettävä ECR (European Congress of Radiology) kilpailee Chicagossa aina marras-joulukuun vaihteessa järjestettävän RSNAn (The Radiological Society of North America Annual Meeting) kanssa maailman suurimman ja hulppeimman radiologian alan konferenssin tittelistä. Luentoja pyörii parhaimillaan 25 salissa yhtä aikaa, joten valinnanvaraa riittää kaikille vieraille (n. 30000) erikoisalasta riippumatta olisi sitten kyseessä lääkäri, fyysikko tai röntgenhoitaja. Tuntuu siltä, että joka vuosi kokous yrittää olla edellistä valtavampi ja näyttävämpi. Paikanpäällä on melkoista markkinameininkiä, kun pienen kaupungin verran väkeä kokoontuu Vienna International Centreen. Tänä vuonna teemoina oli mm. sveitsiläinen ja kiinalainen radiologia, joka näkyy näissä kuvissa.

Total
0
Shares
1 comment
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

You May Also Like