Seitsemän kuvaa kesästä

Makroilu

Sain Big Time Sensuality -blogin Unessakahlaajalta haasteen, joka kuuluu näin: Valitse seitsemän kuvaa omasta kesästä ja kuvaile kutakin yhdellä sanalla. Eli näin syksyn tullen; palataanpa vielä kerran takaisin siihen ihanaan kesään.Koska olen enemmän tai vähemmän yllytyshullu, niin pakkohan tähän haasteeseen oli tarttua. Osa kuvista on ennen julkaisemattomia, mutta osa on jo blogistani tuttuja, tosin nekin ovat saaneet uutta väriä pintaansa digipimiössäni. Tässäpä siis mielestäni kesän seitsemän mielenkiintoisinta valokuvauksellista kohokohtaa:

Rantalentis

Kuninkuusravit

Koli

Autorumilus

Corvette-tapahtuma

Isäkuukausi

Total
0
Shares
12 comments
  1. Hieno kooste, niin erilaisia ja eritunnelmaisia kuvia!Tuosta Kolilla otetusta kuvasta tuli jännä fiilis. Ihan kuin tuo kuva olisi pyörinyt postin hyllyjen syövereissä lähetettynä postikorttina 20-30 vuotta löytämättä vastaanottajaansa. Ja tämä on positiivinen kommentti kuvasta!Nuo edellä olevat kilpailukuvasi olivat todella kadehdittavan hienoja!

  2. Kiitos Vikki. Hyvä, että Koli-kuva näyttäytyy sinulle noin. Hain nimittäin kuvaan samanlaista tunnelmaa, jota on kuvissa jotka on otettu ensimmäisellä Kolin reissullani reilut 30v sitten. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You May Also Like