100000 arvonta!

Blogin ulkopuolisessa elämässä on viimeaikoina myllertänyt positiivisessa mielessä niin kovasti, että aika ja motivaatio blogin ylläpitoon on ollut kortilla. Nyt kuitenkin asiat alkavat olla järjestyksessä ja olen valmis jatkamaan aktiivisesti Lepolandian majakan parissa. Aloitan ensi viikolla työt Lahdessa ja olen siten alkuun viikot erossa perheestäni. Se on tietenkin raskasta, mutta tämä on sen verran iso asia, että olemme valmiita tekemään tällainen väliaikainen uhraus. Tämä tarkoittaa tietenkin blogin kannalta sitä, että minulla on ylimääräistä aikaa kuvata ja blogata Lahden yksinäisinä iltoinani.

Ennen joulua lupailin, että järjestän 100000 blogivierailijan kunniaksi pienet arvonnat, nyt on aika lunastaa lupaukset. Voittaja saa palkinnoksi upean, alunperin sponsoripalkinnoksi saamani (tietenkin käyttämättömän) valkoisen MarsOne-projektin T-paidan (L-koko), lisäksi hän saa valita yhden alla olevista kirjoista omakseen:

Esko Valtaoja: Kaiken käsikirja
Scott Kelby: Suuri digikuvakirja
Väinö Heinonen ja Jani Kaaro: Evoluutio
Dominic Roskrow: Suuri viskikirja
Pekka Potka: Photoshop Lightroom 5 valokuvaajille

Kaikki palkintovaihtoehdot ovat huipputeoksia aihepiirissään ja voin suositella niitä varauksetta kaikille kiinnostuneille. Kirjalista on lähes sama kuin 50000 arvonnassa, mutta nämä opukset eivät vanhene. Voittajalle tulen hommaamaan kirjoista tietenkin korkkaamattoman version, joten ei tarvitse alkaa tavaamaan minun jäljiltä jo hiirenkorville kulunutta opusta.

Arvontaan pääset mukaan kommentoimalla tämän postauksen jälkeiseen kommenttikenttään (tai kommentoimalla postausta facebookissa tai google+:ssa) ja kertomalla minkä kirjan haluaisit voittaessasi itsellesi. Sinulla mahdollisuus tuplata voiton mahdollisuudet, jos mainostat tätä arvontaa omassa blogissasi! Muista siis mainita siitä (linkin kanssa) kommentissasi. 

Bonusarvan saat, kun arvaat kumman auton valitsin tulevaksi autokseni koeajon jälkeen, uuden Toyota Avensiksen vai uuden Ford Mondeon. (Huom, jos olet minulta sen kuullut, niin älä paljasta kommentissasi, että tiedät. Säilytetään muiden jännitys).

Sitten vielä on yksi tapa tuplata arpojesi määrä,  ensimmäinen kommentoija, joka arvaa mikä biisi minulla soi mielessäni, kun näin nuo blogauksen avauskuvan (klikkaa kuvaa) taivaanloimut töihin kävellessäni. Vihje, tavallaan se liittyy noihin työpaikanvaihtokuvioihin.

Ennen joulua lupasin blogaamani kuva-arvoituksen ratkaisijalle ylimääräisen arvan arvontaan, ole hyvä Petteri Ovaskainen, sinulla on jo nyt arpa arvontakorissa. 

Oikein paljon onnea arvontaan. Osallistumisaika päättyy 1.3 klo 18.00 ja voittaja julkistetaan täällä Lepolandian majakassa seuraavan viikon aikana.

b2ap3_thumbnail_IMG_4014-Edit.jpg

Uusi Toyota Avensis

b2ap3_thumbnail_IMG_4011.jpg

Ford Mondeo 2015

7 comments
 1. Onnittelut! Hieno saavutus kerrassaan. Ja tokihan pitää osallistua arvontaa, jos voitan niin mieluisin kirja on Scott Kelby: Suuri digikuvakirja. Ja tuohon autokysymykseen =D. Pelkään kovasti että valitsit Fordin, mutta arvaan silti Toyota, sillä toivon että olisit ottanut vinkistäni vaarin =D.

 2. Onnittelut täältäkin! Hieno saavutus! Osallistun ilman muuta ja Scott Kelbyn teoksen ottaisin mielelläni. Jaa auto? Ainakin yhdellä tuttavallani on juuri tuosta Mondeosta tosi hyvät kokemukset! Vaihtoi muuten Toyotasta siihen. :))

 3. Onneksi olkoon sekä työpaikasta että 100 000 rajan saavuttamisesta! Fordin otit, veikkaisin. 😉

  Tuo Lightroom-kirja olisi omaksi hyvä; nyt on ollut vuoden verran kirjastosta lainassa.

 4. Vieläkö ehdin arvontaan?
  Jos, niin Kaiken käsikirja olisi toivomukssena.

  Onnea uudelle uralle. Ikävää kun viikot joutuu olemaan perheestä erossa. mutta onneksi sentään kotimaassa, eikä matkakaan niin pitkä ole. Toisin oli aikoinaan tyttären perheessä kun miehensä väitöksen jälkeen vietti työkuvioissa Italiassa pari vuotta!

 5. Sorry (minulle) Ohi meni arvonta. Mitenkähän en nähnyt sinun blogia aiemmin… Mutta ei voi mitään.
  Veikkaan kuitenkin että valitsit Fordin.
  Ja onnittelut 100 tonnin rikkimenemisestä ja uudesta työpaikasta. Itse aikanani olin liitossa, missä mies parin vuoden ajan eri paikkakunnalla, ja esikoinen oli tuollainen kuin sinulla nyt. Kyllä se sujui, ja kummasti vahvisti itseänikin. (Eli vaimostasi tulee (entistä?) itsenäisempi nainen)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You May Also Like