Future SM-ralli – Lahti

Tarkoitus oli herätä kukonlaulun aikaan ja lähteä kuvamaan Lahti Historic Rallyä EK6 Porvolan varteen. Ensimmäisessä onnistuin, mutta toinen meni pieleen, kun melko pian EK:n alettua saksalainen Jürgen Geist tömäytti autonsa pöpelikköön seuraavassa mutkassa minun jälkeen sillä seurauksella että kartanlukija Josef Král tarvitsi ambulanssin kyytiä. Onneksi kartturi selvisi ilman vakavampia vammoja, mutta onnettomuudesta aiheutuneen viipeen vuoksi Historic-luokka ajatettiin pikataipaleen ohi siirtymäreittiä pitkin. No, vaikka kansainväliset tähdet jäi kuvaamatta, niin pian pääsin kuvaamaan jonkin ajan päästä perään lähettyjä Future SM-rallin autoja. Niiden näyttävä vauhti lohdutti kyllä mukavasti.

Total
0
Shares
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You May Also Like