Maailmanmestarit 2022

Kun onnistuin näppäämään tämän ruudun Päijälässä Secto Rally Finlandin pikataipaleen varrelta, niin mielessä kävi, että haluan rakentaa sen ympärille tällaisen tribuutin, jos vaan Kalle ja Jonne onnistuu naulaamaan mestaruuden jossain vaiheessa tämän kauden aikana.

Dominoiva esitys Uuden Seelannin rallissa ja erityisesti huikea suoritus viime yön power stagella, löi sinetin maailmanmestaruudelle. Kalle ei halunnut jättää mitään sattuman varaan vaan otti mestaruuden näytöstyyliin. Kallen otteita oli viihdyttävää seurata pitkin kautta ja näytti siltä että hän itsekin nautti ruudun toisella puolella. Siitä hyvä todiste oli viimeisellä etapilla nähty leveä hymy pitkän sladin jälkeen.

Kalle on aina hyvällä tuulella, ei kuikettele eikä mökötä virheen jälkeen ja kommentoi aina asiallisesti, mutta pilke silmäkulmassa, toimittajan kysymyksiin. Hän on oiva esimerkki aloitteleville urheilijoille, mutta itseasiassa myös kaikille meille suomalaisille. Huipulle pääsee vain kovalla työllä, mutta sitten kun sinne pääsee, voi silti olla se mukava “kokokansankalle”.

Unohtaa ei saa myöskään Jonnea, rallissa puolet menestaruudesta kuuluu kartanlukijalle. Tämä oli Kallen ja Jonnen yhteinen mestaruus, joka näkyi ja kuului heidän juhliessa mestaruutta autossaan etapin maalissa. Suvereenia työskentelyä myös sillä osastolla, todellinen taistelupari!

Kahden kymmenen vuoden tauon jälkeen suomalainen on jälleen maailmanmestari! Nautitaan nyt! Kahvit tulille!

Kiitos myös Cmoren rallitiimille, hienosti rakennettu tuote. Nyt naatiskellaan yhdessä loppukausi Kallen tykityksistä ilman “mestaruuspaineita”.

Alkuperäinen ruutu löytyy täältä ja alla pari lisäruutua Kallesta ja Jonnesta.

Total
0
Shares
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You May Also Like