Ruskainen Levi

Olen muistaakseni aikaisemminkin blogissani myöntänyt olevani työni puolesta etuoikeutettu, kun pääsen sen kautta matkustamaan valokuvauksellisiin paikkoihin ympäri maailmaa kuten esimerkiksi Wien sekä Chicago ja nyt Levi. Yleensä vaikka työpäivät näillä reissuilla ovat pitkiä, niin väliin jää muutama tunti vapaa-aikaa, jonka voi käyttää tehokkaasti kameran kanssa. Näin kävi esimerkiksi viime viikon Kliinisen neurofysiologian päivien yhteydessä. Niinpä lähdimme välittömästi huiputtamaan ruskaista Levitunturia. Ruska oli kyllä komea näin päijäthämäläisin silmin komea vaikka taksikuski sitä vaisuksi kuvasi. Kuulemma paras hetki oli mennyt jo pari viikkoa aikaisemmin. Tässä muutama otos vaelluspolun varrelta. Mitä sanotte? Nättiä?

Total
0
Shares
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You May Also Like