Fenix

Päätin jo kerran kesällä, että blogini Lepolandian Majakka on mennyttä. Koronapandemia oli hyydyttänyt harrastuksen ja muutenkin motivaatio blogin ylläpitoon oli poissa. En nähnyt, että blogilla olisi tulevaisuutta ainakin entisessä muodossa. Halusin pitää blogin online, jotta muistot säilyvät, mutta blogin pitäminen pelkkien muistojen vuoksi kävi turhan kalliiksi (mm. SSL-salaus maksaa).

Minulla on pari muutakin domainia, omaa nimeäni kantava pasilepola.com, jossa minulla on ollut yksinkertainen kotisivu, pasilepolaphotography.com, jossa valokuvaportfolio ja sateilyturvallisuusasiantuntija.com, joka on pyhitetty sairaalafyysikkotoimilleni. Pienen majakan offlinen jälkeen päätin palauttaa blogin ja siirtää sen pasilepola.comin alle, jonne vanhat majakan netissä mahdollisesti elossa olevat linkit peilaavat suoraan. Sivusto nousi siis ylös uudestisyntyneenä kuin feenix tai ainakin jos ei muuta niin kuin kärpässieni sateella.

Aika näyttää mitä tästä tulee. Ensiksi tähän muitenkin muutama räpsy kuleneen vuoden ajalta.

Total
0
Shares
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You May Also Like